2011. augusztus 2., kedd

Áfonyás, fehércsokis brownie

Kívül ropogós, belül puha, csupacsoki finomság. Kizárólag egyszer egy évben vagy kizárólag egy nagyobb társaságnak, mert akkora kalóriabomba.

Limaránál olvasható egy csodálatos ír szakácsnő, Rachel Allen sütije, a málnás, fehércsokis brownie. Egy partin kóstolhattam meg tavaly és nagyon-nagyon könnyű volt megszeretni. Ráadásul könnyű elkészíteni. Addiktív.

Málnával mennyei és szerintem a savanykás gyümölcsök egészítik ki a csokit a legszebben. Vagy gyümölcs híján egy finom, savanykás lekvár, amivel tortaalapnak is nagyon el tudom képzelni. Kizárólag jó minőségű étcsokiból és fehércsokiból érdemes elkészíteni.

Reggel azonban szép, friss áfonyát kaptam és ez arra inspirált, hogy a mai kedves vendégemet ezzel kényeztessem el.


Megpöttyöztem a tészta tetejét - már akkor is csinos volt


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...