Az ember lányának elindul a fantáziája a sok szép gyümölcs láttán és, különben is, lekvárt főzni jó. Olyan megnyugtató. Hát ha még olyan finomságot kap ajándékba, mint egy üveg aranysárga kajszi- és őszibaracklekvár vaníliapöttyökkel... Köszönet Judy-nak még egyszer!
Ezekből az élményekből, egy dobozka áfonyából, kb. 120 dkg érett barackból, egy vaníliarúdból, 25 dkg cukorból született a vaníliás őszibaracklekvár áfonyával. Üvegbe zárt gyönyörűségek.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
:-)))))
VálaszTörlésAz idei újítás: feketeszeder (tőled) lekvár gyümölcscukorral. A cukor hihetetlen módon kiemeli a gyümölcs aromáját, minden fűszer nélkül. Egy baja van: baromi gyorsan kiürül egy üveg ...
VálaszTörlésHúú, köszi a tippet. Egy ideje kacérkodom vele, minden alkalommal szemezek a gyümölcscukorral a polcon. De előtte még a nádcukor következik. :)
VálaszTörlés